Kur bërtet media…

kuturuMedia, Uncategorized, Viz-Kuturu0 Comments

Përse bërtet MEDIA?! Shënim: Mendimet më poshtë janë shkruar nga Ilir Vreta. Iliri ka punuar në disa media shqiptare. Tani jeton në Norvegji. Punën e tij mediatike mund ta ndiqni në Facebook, te Perspective Media Production. Përpara disa ditësh, Iliri shkroi një reagim ndaj kronikave të TV Top-Channel në lidhje me keqedukimin e brezave të rinj, kryesisht për shkak të … Read More

Ku i pate sytë Top-Channel?

kuturuKritike, Media, Uncategorized1 Comment

Top-Channel reagoi me disa kronika të zgjeruara rreth historisë së dhunës mes muzikantëve modernë shqiptarë, fill pas konfliktit me armë në Prishtinë mes Noizy-t dhe Cozman. Të dy artikujt, janë titulluar artistikisht bukur. Mund t’i lexoni në këto linqe: Të vritesh për Noizyn dhe Stresin dhe Modeli i keq i një gjenerate. Në të dy materialet, vihet re një kritikë … Read More

Më jepni një Show Tjetër…

kuturuPo-e-Zi0 Comments

Më jepni një show tjetër, një show që më tregon se si ndryshohet zemra njerëzore, si ndryshohet në themel e jo në sipërfaqe të përkohshme… ma gjeni këtë show, dhe shumë do ta ndjekin, jo vetëm sepse të tregon diçka me vlerë për të tjerët, por edhe sepse më jep diçka me vlerë për ta përdorur për jetën time… Përndryshe, shihemi në programe të tjera!