Kur të vjedhin perëndimin e diellit…

kuturuJeta Shqiptare, Uncategorized, Viz-Kuturu0 Comments

Ne banojmë në katin e 9-të të një pallati. Që shikon nga Lindja, Veriu dhe Perëndimi. Një nga arsyet përse e blemë pallatin në katin e fundit, ishte pikërisht fushëpamja. Në mëngjes (nëse zgjoheshim herët) mund të shikojmë lindjen e diellit. Pasdite, nëse kemi mundësi, shikojmë perëndimin e diellit nga ballkoni. Por tani, disa pallate më tutje, po ndërtohet një … Read More

Këshilla të mençura për djalin: Mos u bëj tifoz!

kuturuTent-a-tivë0 Comments

I kam thënë djalit disa herë: mos u bëj tifoz! Edhe jam përpjekur t’ia shpjegoj. Se nuk e kam fjalën të mos shikojë ndeshje. Unë, po të kisha mundësi, do të shikoja të gjitha ndeshjet e mundshme të futbollit, përfshirë edhe ndeshjen e kalamajve të lagjes! As nuk e kam fjalën që ai të mos pëlqejë ndonjë skuadër a futbollist. … Read More