bekimja & hekurani!

kuturuJeta Shqiptare1 Comment

Hekurani nuk mund te vizitohet me. Edhe kompjuteri nuk i hyn ne pune. Cfare mund te beje nje kryeminister per t’ia ulur dhimbjen familjes se Hekuranit?

Keshtu mbaron historia e Hekuranit.

Ketu mbaron edhe historia e Bekimes dhe Hekuranit bashke.