Ti japësh publikut atë që do…

kuturuViz-Kuturu0 Comments

Ne si familje e shmangin të parit e TV bashkë me fëmijët. Shumicën e rasteve. Eshtë dukshëm jo e përshtatshme shumicën e kohës. Bëjmë një përjashtim për Voice of Albania. Ka muzikë, ka talente, ka surpriza, ka emocione. Edukues – për aq sa i nxit edhe fëmijët që të punojnë fort për pasionin e tyre – në këtë rast muzikën. E prapë … Read More

Reklama e Top Fest 10

kuturuPo-e-Zi0 Comments

Këtu filloi habia ime kur pashë posterin e festivalit të ngulur me gozhdë (a ke kapëse letrash nuk e di!) në pemët e rrugës përbri liceut në Tiranë. Shikoni foton ilustruese për ta parë me sytë tuaj.
Edhe letra duket si HD. Por realisht, e shkalafitur në drurin shumëvjeçar të asaj rruge, që kushedi sa postera amatorë ka mëbajtur mbi kurriz, sikur e ul fare vlerën e ngjarjes.

E bukura është t’ia tregosh të gjithëve… por

kuturuKulture Shqiptare, Po-e-Zi0 Comments

Është e zakonshme që një kompani të përdorë imazhe seksuale për të ndjellë publikun. Në Shqipëri… por edhe kudo! Shembuj “të trashë” të kësaj ndjelljeje kemi parë edhe kemi përmendur edhe me përpara. Por herë pas herë, ndonjë kompani e madhe dhe me zë në treg, na befason kur i drejtohet seksualitetit për të reklamuar një produkt. A thua po i … Read More