Këshilla të mençura për djalin: Mos u bëj tifoz!

kuturuTent-a-tivë0 Comments

I kam thënë djalit disa herë: mos u bëj tifoz! Edhe jam përpjekur t’ia shpjegoj. Se nuk e kam fjalën të mos shikojë ndeshje. Unë, po të kisha mundësi, do të shikoja të gjitha ndeshjet e mundshme të futbollit, përfshirë edhe ndeshjen e kalamajve të lagjes! As nuk e kam fjalën që ai të mos pëlqejë ndonjë skuadër a futbollist. … Read More

Tragje-kome-dia e futbollit shqiptar…

kuturuKulture Shqiptare, Tent-a-tivë0 Comments

Ndodhi shumë shpejt! Filloi me një gati-tragjedi: sherr masiv mes tifozerive të Tiranës dhe të Vllaznisë së Shkodrës. Pamjet ishin të plota edhe disa redaktorë lajmesh me siguri janë ndier rehat kur iu erdhi informacioni sepse edicionet e mbrëmjes gjetën material të bollshëm… Pastaj filloi komedia! Pjesa e parë e komedisë, ishin akuzat e tifozerive ndaj palës tjetër. Pak a … Read More