Çfarë tha Papa e çfarë dëgjuam ne?

kuturuBesim, Viz-Kuturu0 Comments

Vizita e kreut shpirtëror të katolikëve të të gjithë botës dhe udhëheqësit të Vatikanit ishte ngjarja “botërore” e 21 Shtatorit në Tiranë. Dhe nën të dy aspektet e autoritetit të përmendura në fjalinë e parë, Papa Françesku, foli në Shqipëri, rreth një sërë temash. Si përmbledhje, cilat ishin temat që përmendi më shpesh, sipas këndvështrimit tim? Papa theksoi nevojën e … Read More

Update: Çfarë do thoshte Papa?

kuturuKrim-tari, Kulture Shqiptare, Tent-a-tivë0 Comments

… kur të shikonte këtë pamje? Siç mund ta vini re, koha e foljes ka ndryshuar. Sepse, sot pasdite vura re, qe reklama e Birrës Tirana është hequr! Më në fund! Nuk është që po mendoj që postimi i paradites e hoqi reklamën, por po i gëzohem faktit që edhe zyrtarë mendojnë si unë – dmth e kuptojnë që një … Read More