Zemërim Gazetaresk… dhe lidhje që s’i përmend askush!

kuturuViz-Kuturu0 Comments

Edhe që të kthehemi te vetja: ligësia e zemrës sonë del në pah në të gjitha situatat, qoftë kur bëjmë keq, e qoftë kur reagojmë ndaj atyre që bëjnë keq! Unë do të përpiqem të kujdesem për zemrën time sot, edhe të përpiqem ta vë zemrën të ndjekë me besnikëri, krijuesin e zemrës… atë që ka urdhëruar që njeriu të kënaqet me gruan e tij, e të kujdeset për fëmijët e tij, si një dhuratë që e përmban të gjithë lumturinë e dëshiruar të një njeriu…

Pyetje nga Rruga #1: Bashkëjetesa apo Martesa?

kuturuPyetje nga Rruga0 Comments

Rrugës kur ecen në këmbë, dëgjon biseda njerëzish. Shpesh, në këto biseda, dëgjon pyetje, që bashkëbiseduesit ia drejtojnë njëri-tjetrit. Këto pyetje, të bëra në rehatinë e një marrëdhënie të sigurtë miqësie, janë sebep i këndshëm bisede. Edhe, në pamundësi për t’ju përgjigjur drejtpërdrejt udhëtarëve, po marrim mundimin t’ju përgjigjemi pyetjeve në faqen tonë kuturu.org.