Dita Botërore e Lumturisë?

kuturuKulture Shqiptare, Viz-Kuturu0 Comments

Por, thjesht po ju them: A nuk duket se të gjithë shqiptarët që janë të fokusuar te vetja, nuk janë aq të kënaqur dhe të lumtur sa mendojmë apriori? Shikoni politikanët p.sh. Nëse janë të lumtur, pse nuk janë gati të heqin dorë? Shikoni njerëzit që punojnë vetëm për vete – dhe shumica e tyre për vete punojnë – pse nuk na kanë sjellë një shoqëri të lulëzuar e të gëzuar?
Të gjithë kërkojnë të përfitojnë në kurriz të të tjerëve, duke menduar që ky është çelësi për “mrekullinë” e lumturisë. Dhe gjithandej ka dështim.