2014-ta sipas kuturusë

kuturuPo-e-Zi0 Comments

Dhe për ta mbyllur; ka qënë një vit i mirë; familjarët e mi janë mirë, fëmijët po rriten, gruaja më do e më vlerëson akoma, kemi pasur për të ngrënë, po shlyejmë borxhet, s’kemi asnjë nga rrethi shoqëror që vdes të hedhë shashka te këmbët tona, dhe mesa di, asnjë nga të afërmit e mi nuk ka vjedhur energjinë elektrike! Ah, dëgjova që disa s’kanë paguar, por kanë rënë dakord ti paguajnë. Dhe kjo është mirë! Mbyllje e mirë e vitit!