Lajmi i mirë i gabimeve në tekstet shkollore…

kuturuJeta Shqiptare, Po-e-Zi0 Comments

Dakord! Nuk është lajm i mirë në pamje të parë. Tekstet që janë përmendur në mediat – kryesisht në mediat sociale si fillim – janë katastrofë. Krejtësisht të papranueshme! Dhe ky nuk është problem i vitit të fundit, siç mund ta dalloni edhe nga vëzhgimet e mia, ku nxënësit mësojnë muzikë përmes historive të tradhëtive të Shpatit dhe Bleros! (Më falni nëse … Read More