Një pamje e largët (dhe e afërt) integriteti…

kuturuTeknologji0 Comments

Sam Allardyce sapo ka lënë punën që kishte ëndërruar gjithë jetën. Pas 67 ditësh në krye të skuadrës kombëtare angleze të futbollit, ai e la detyrën për shkak të një skandali përgjimi, ku premtonte ndihmë për të thyer ca rregulla të Federatës Angleze të Futbollit në këmbim të rreth 600.000 eurove. Paga e tij vjetore shkon te 5 milion Eurot. Dmth … Read More