Ese për faljen – Nga një 10 vjeçare!

kuturuVlera1 Comment

Ndonjëherë – por si shpesh – fëmijët thonë ca gjëra të thjeshta (për t’u thënë) dhe të thella për t’u kundruar, e shumë të zorshme për t’u zbatuar. Eseja e mëposhtme është njëra prej tyre. Materiali është i paredaktuar – përveç ndonjë shenje pikësimi. Por thelbi mbetet i njëjtë: a mund të duash dikë sot, duke e falur?   Një person bën … Read More