Pyetja 1 milion $

kuturuTent-a-tivë0 Comments

“Mos mendoni se po u lihet shumë pushtet grave mbi lojtarët e lojërave të fatit me këtë pjesën e familjes?!”
Hahahahahahahahahahahahahahah!!!!
E dëgjoni zërin tim?
Domethënë ligjvënësi e ka vënë re që vetëm burrat luajnë! Gratë e tyre nuk janë dakord!
Domethënë ligjvënësi e ka me merak këtë kontrollin e gruas së një lojëtari fati, mbi lirinë që duhet të ketë ky i fundit për të harxhuar paratë e familjes në lojëra fati.
Domethënë ligjvënësi e ka parasysh që në këto lojërat e fatit, vetëm humben para; përndryshe përse gratë do të jenë kundër? Zakonisht gratë do të ishin pro nëse burri do të luante dhe do të sillte në shtëpi thasët me para!

Parkim deputetësh

kuturuViz-Kuturu0 Comments

Përpara disa ditësh, deputetët e kuvendit të Shqipërisë po diskutonin për masa drastike në ndryshimet e reja të Kodit Rrugor. Ndërsa po bëheshin diskutime të ethshme për ndryshimet e mundshme, deputetët kanë parkuar jashtë parlamentit në rrugën Xhorxh Bush – siç duket nga pamjet e videos, në mënyrë krejtësisht të gabuar. Si do të dukej zbatimi i ligjit në këtë … Read More