Motivim, frikë dhe udhëheqje!

kuturuTent-a-tivë0 Comments

Unë e pëlqej futbollin. Po të kem mundësi, shikoj çdo ndeshje. Tani që po rritem, përveç lojës, kam filluar të vë re aspekte të tjera të lojës – që më interesojnë sepse mund të më ndihmojnë në punën time. Në jetën time. Për shembull, përpiqem të vë re si motivohen njerëzit. Sepse unë punoj me një grup njerëzish që kanë … Read More