Mire se erdhet te “kuturu-ja”. E di qe duket si term veteasgjesues! Perse do te harxhosh kohen me gjera te thena kuturu?

Kuturu – i referohet me shume ambientit kulturor shqiptar (jo menyres se fshirjes se hundeve ne publik!) por nje kendveshtrimi per t’ia dale mbane jetes!

Ne kendveshtrimin tim modest, nese flasim per gjera qe shkojne, dhe here pas here, edhe ato aspekte te jetes shqiptare qe nuk vlejne, mund te hedhim nje hap perpara per te permiresuar veten dhe te jetuarit tone ne kete ambient!

Nese keni deshire te kontribuoni, jeni te mirepritur!