Interneti: mundesi lirie apo mpirje?

kuturuBesim, Rrëmujë, Teknologji0 Comments

Papa Benedikti perpara disa javesh ka hedhur ca ide ne lidhje me internetin dhe rolin e tij ne shoqerine e sotme. Nder te tjera Papa tha se interneti nuk i ben njerezit me njerezore por rrit “nje ndjenje vetmie dhe c’orientimi” mes te rinjve qe tashme jane “te mpire”. Sipas Papes interneti po rrit ne mes te rinjve nevojen per per nje”emergjence edukimi – nje sfide qe mundemi edhe duhet t’i pergjigjemi me inteligjence krijuese”. Keto deklarata jane permendur nga agjensia e lajmeve AFP edhe agjensi lajmesh te tjera nderkombetare.

Si mendoni ne lidhje me kete diskutim? A “i mpin” interneti te rinjte apo eshte nje mjet per te shprehur lirine e tyre?

E mirepresim mendimin tuaj: