Historia e Kishes – Pjesa e Pare

kuturuBesim0 Comments

Ne ambientin tone “kuturu”, ve re shpesh pasaktesira te tmerrshme kur vjen fjala per fene dhe detajet historike ne lidhje me historine e kishes. Per te ndihmuar sadopak me permiresimin e njohurive ne kete fushe, po hedh kete video ne blog, ne menyre qe ata qe kane mundesi edhe duan te dine me shume, te perfitojne prej punes se te tjereve qe jane marre me studime ne kete fushe…

Shikim te kendshem.

Cape Town 2010 Opening Session – Turning Points, Part 1 from Lausanne Movement on Vimeo.

E mirepresim mendimin tuaj: