Kuturu-ja si termi i përshtatshëm

kuturuJeta Shqiptare, Kulture Shqiptare, Rrëmujë0 Comments

Jemi në tranzicion… akoma nuk e di se ku jemi drejtuar… universiteti po ndryshon, por nuk e di cfarë vlerash po përzgjedh… politika është një demokraci në zhvillim (!) dhe nuk e dimë se si do të shkojë kjo punë…
Me një frazë: “njerëzit po ecin kuturu… pa e ditur se ku po shkojnë në Shqipërinë tonë të fillimshekullit të 21-të.