Bosin mediatik e “shpëton” gruaja…

kuturuMedia0 Comments

Njeriu më i fuqishëm mediatik i botës mbrohet nga gruaja… Robert Murdoch u sulmua nga një person ndërsa po përgjigjej në komisionin hetimor parlamentar britanik në lidhje me skandalin e përgjimeve të “News of the World”… Gruaja është aty për ta mbrojtur. Dhe mos nënvlerësoni vlerën e grave!

E mirepresim mendimin tuaj: