Birësime alla-shqiptarçe…

kuturuPub-istikë0 Comments

Sot u përballa me këtë video… Një histori e pabesueshme! Një histori që fatkeqësisht hedh “dritë të errët” mbi institucionet shqiptare të cilave ju besojmë kujdesin për fëmijët shqiptarë!

Ndërkohë, nga raste të tjera që kam dëgjuar, prindërve të tjerë shqiptarë, që me siguri do të ishin prindër shumë të mirë dhe mezi po presin të kujdesen për dikë… Por, si duket një grua në moshë, nga Amerika është më e sigurtë…

 

[box] Dokumentari i Vizion Plus per çeshtjen[/box] Nje çift amerikan gay adopton femije shqiptare

 

E mirepresim mendimin tuaj: