A duhen reklamuar kontraceptivet ne ambiente publike?

kuturuKulture Shqiptare0 Comments

Perpara se ti pergjigjemi pyetjes se pare, mendoj qe duhet sqaruar pak me mire konteksti… Ndoshta pyetja me e mire eshte: a eshte i nevojshem edukimi rreth shtatezanise se padeshiruar i femijeve 5-7 vjec… Arsyeja pse po pyes per kete grup moshe eshte: se pari, sepse djali im eshte 7 vjec dhe se dyti, ai eshte ne gjendje te lexoje. P. sh. ai eshte ne gjendje te lexoje kete reklamen ne nje autobuz urban qe shetit gjithe diten neper rruget ku kalojme ne…
Une them qe kjo nuk eshte e pranueshme! Ju cfare thoni? Me vone do te sjell arsye pse mendoj keshtu sic mendoj!

E mirepresim mendimin tuaj: