Pse kuturu?

Mendime personale rreth kulturës shqiptare… dhe fjala kuturu mendoj se shpreh një tipar të qënësishëm kulturor shqiptar. Kulturë – lexo, një mënyrë të menduari për jetën, një tipar i botëkuptimit!

Mendimet kuturu në Postën tuaj elektronike

Rregjistroni adresën e postës suaj elektronike për mendimet e fundit...